PRIPREME I PRIJAVE ZA OSIJEK STREET RACE SHOW 26
image

Datum: 7.09.2021

Zavrsnica sezone u Hrvatskoj i regionalno krece od Osijeka! Kako nemamo mnogo vremena buduci da je vikend za vikendom trka, mnogi od vas vec su upratili I najave putem drustvenih mreza I nasih profila..
Prenosimo I obavijest o online prijavama i satnici…

Online prijave za OSRS26 su otvorene, i biti će otvorene do srijede, 08.09.2021. u 18:00h, nakon toga budu zatvorene, te će se moći prijaviti normalno na stazi kao i uvijek od 08:00-10:00h.
Naravno, i online prijave moraju doći i odraditi teh.pregled u isto vrijeme!
Link na prijave kao i ostale info možete pronaći na:
http://www.ak-slavonija.hr/http://www.ak-slavonija.hr/
Raspored nam je normalan, razlika je u CoVid potvrdama bez kojih više ne ide. Ulaz na prostor eventa moguće je samo osobama (natjecatelji i publika) koje posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu.
Državljani trećih zemalja izvan EU u kojima se ne izdaju EU COVID potvrde obvezni su predočiti izvornik (original) potvrde ovlaštene ustanove o primljenim obveznim dozama cjepiva, preboljenju ili negativnom testu na COVID-19.
U slučaju neposjedovanja potrebnih dokumenata testiranje će biti moguće obaviti na ulazu na event po cijeni od 80,00 Kn (subota, nedjelja od 08:00-14:00h) nakon kojeg se, u slučaju negativnog testa osobi izdaje COVID potvrda s kojom može ući na prostor zračne luke oba dana . Kontole ovoga su najavljene tijekom vikenda, policija i stožer će dolaziti te tražiti navedene dokumente na eventu od prisutnih.
(SLIKA RASPORED)
Satnica nam je ista kao i uvjek.. naravno, dan nam je malo kraći nego u 6. mjesecu pa ćemo se ravnati da završimo “za dana”…
(SLIKA SATNICE)