Prijava za trku Mostar 2020
image

Datum: 17.08.2020

Evo i nagovijestene upute za prijavu i uplatu kotizacije za Auto-Moto Street Show Mostar 2020.
Molimo vas popunite kompletnu prijavu sa vasim podacima I podacima o trkacem automobilu.(Obrazac O.1)
Zatim popunite i obrazac O.2 na kojem cete navesti svoj tim, tj. osobe koje ce biti sa vama u pratnji kao clanovi vaseg tima vezani za vas startni broj. (Obrazac O.2)
Da bi popunili prijavni obrazac i obrazac prateceg osoblja, neophodno je da isti preuzmete, popunite elektronski ili odstampate I popunite rucno, isti potpisete i nakon toga kao skeniran PDF file posaljete nama na info(at)402.ba.
Samo kompletno popunjene prijave bit ce razmatrane. Naknadno upisivanje ili izmjena podataka o pratecem osoblju moguca je dok traje rok prijava, nakon toga vise ne buduci da spiskovi idu nadleznim sluzbama.
Obrazac O.3 je lista racuna na koje je moguce izvrsiti uplatu kotizacije.
Kao sto vidite, obezbijedili smo razlicite racune za drzave iz kojih se vrsi uplata kako bi vama bilo lakse. I kako bi transakcije bile jeftinije. Svi takmicari iz Hrvatske neka koriste Hrvatski racun za uplatu, svi iz
Srbije neka koriste racun u Srbiji.. Iz BiH racun u BiH a svi koji dolaze ili uplacuju iz neke druge zemlje neka koriste cetvrti racun za INO uplate. Svrha uplate navedena je na O.3 obrascu.
Samo prijave koje su pristigle na e-mail info(at)402.ba a koje su pokrivene uplatom kotizacije na jedan od ova 4 racuna, bit ce uvrstene na spisak prijavljenih.Spisak pristiglih prijava objavljivat cemo svakih nekoliko dana, kako bi i takmicari imali uvid jeli njihova prijava zaprimljena do trenutka objave.

Obrazac O.1Download

Otvori

Obrazac O.2Download

Otvori

Obrazac O.3Download

Otvori