OTVORENE PRIJAVE ZA MOSTAR
image

Datum: 17.05.2021

Otvorene su prijave za utrku Auto-Moto Street Show Mostar 2021!

U nerednim redovima slijedi detaljnije pojasnjenje o nacinu prijave, buduci da od ove sezone prelazimo na Online sistem prijava koji je direktno povezan sa sustavom za mjerenje i vodjenje utrke, te je vazno da sva neophodna polja budu popunjena kako treba da bi prijava bila uspjesna a vasi podaci tacni kasnije u utrci.
Prijava se radi u 2 koraka.
1. Ispravno popunjavanje Online forme
2. Uplata kotizacije/startnine putem banke.
Verifikaciju i objavu prijavljenih dobit ce samo one prijave koje su pravilno popunjene i za koje postoji izvod iz banke o zaprimljenim uplacenim sredstvima.
Odmah napominjemo na ovome mjestu da dodjela startnih brojeva ne zavisi od vremena prispjeca prijave. Svi oni koji su dio istog tima ili zele biti skupa jedni pored drugih u box-u trebaju se javiti na 402.ba mail, facebook ili instagram i navesti sa kime zele biti u box-u kako bi se prilikom dodjele startnih brojeva to moglo uzeti u obzir. Dodjela startnih brojeva bit ce izvrsena tek nakon zatvaranja prijava u srijedu 26.05.2021 u 12:00 sati.
Korak 1 – Popunjavanje online prijave
Online prijava je optimizirana za PC / Desktop verziju i lakse je sve popuniti sa PC-a. Moguce je i sa mobitela, ali je daleko preglednije sa PC-a.
>>> Posebno crvenom tackom su oznacena sva polja koja su obavezna.<<<
Prilikom PRO prijave navesti drzavno prvenstvo koje vozite, regionalni KUP cemo sravniti automatski po tim prijavama.
Radni obujam napisati brojeima (npr. 1998 ili 2000 a ne 2.0 jer u tom polju znak (.) nije podrzan)
Za takmicare koji voze i Street Legal u subotu i Street Race u nedjelju u prijavi navesti Street Legal, Street Race ce biti po automatizmu dodan.
Oni koji voze samo Street Race, u prijavi izabrati opciju Street Race. (Ovo je zbog jedne prijave za oba dana u ovom slucaju te se ne moze razdvajati, nakon normalizacije
stanja i redovnih prijava u buducnosti ce biti svakako opcija posebnih prijava za subotu i za nedjelju, cisto kao info)
Test Day svi izaberite DA.
Moto svi auti izaberite NE.
Za PRO takmicare obavezno navedite klub i broj licence. Za one koji jos nisu dobili licencu u broj licence upisite L-000000 s tim da ce vasa licenca onda biti predmetom kontrole na verifikaciji na stazi uz sve ostale provjere i preglede kao i do sada, te ukoliko je nemate (ili niste na spisku licenciranih vozaca koji ce biti dostavljen od saveza (ako ne stignu fizicki isporuciti licence)) necete moci voziti PRO.
Street Legal i Street Race takmicari ostavite polje klub i broj licence prazno.
VAZNO:
Svi takmicari koji voze nestandardno gorivo (E85, E100, Metanol itd) obavezno u napomeni (pred kraj formulara) napisati Gorivo: (tip goriva koji vozite) .
Svi takmicari koji dolaze sa autom na prikolici u napomeni napisati PRIKOLICA kako bi vam mogli dodijeliti startni broj na siroj strani parka vozaca gdje ima prostora za prikolicu ili vucni kamion I slicno.
Na kraju, plavo dugme POSALJI PRIJAVU ce postati zeleno nakon klika ukoliko ste uspjesno popunili sva polja., a ukoliko nesto nije u redu prijava nece biti poslana tj. necete imati opciju slanja. Prijavu posaljite samo jednom, a iznimno ukoliko ste primijetili neku gresku ili npr. mijenjate auto popunite i posaljite novu prijavu i navedite u napomeni da je nova prijava vec postojeceg takmicara.
Vodite racuna o znakovima koje ne smijete korisitit ( č,ć,dž,đ,š,ž…) a sto ce vam skripta izbaciti kao nepodrzane znakove..
Unutar 24 sata dobit cete I na mail koji ste naveli u prijavi I potvrdu o zaprimljenoj prijavi nakon kontrole unosa s nase strane.. Jos jedan mail s potvrdom o prispjelim sredstivma za uplatu dobit cete nakon potvrde sa izvoda banke da su sredstva uplacena.
Presjek stanja prijavljenih bit ce objavljen u subotu 22.05.2021 oko 12:00 sati.
Finalni spisak prijavljenih bit ce objavljen u srijedu 26.05 oko 20:00 sati.
Broj prijava je ogranicen na 120!

Krajnji rok za prijavu je srijeda, 26.05.2021 u 12:00 sati.
Ukoliko budete imali nejasnoca ili poteskoca slobodno se javite I pomoci cemo vam da ispravno popunite prijavu.
Korak 2 – uplata kotizacije/startnine
Evo jos jednom racuna na koje mozete izvrsiti uplatu za kotizaciju/startninu.
Kotizacija (startnina) iznosi 100 KM.
Za uplate iz inostranstva koristite iznos od 51,50 EURA!
1. BIH :
TRN: 1613 0000 9637 8576 (Raiffeisen Banka)
Korisnik: Krešimir Šimić
Svrha: Uplata za .. (Ime i Prezime vozaca)
2. Sve ostale zemlje :
IBAN: BA39 1613 0000 9637 8576 (Raiffeisen Banka BiH)
SWIFT: RZBABA2S
Korisnik: Krešimir Šimić
Svrha: Uplata za .. (Ime i Prezime vozaca)
Link za ONLINE PRIJAVU:
www.ak-slavonija.com.hr/streetraceprijava
(zapamtite link.. bit ce isti za svaku utrku ubuduce, samo ce nazivi utrka dodavati kako se koje prijave aktiviraju..)
Svima ce nam trebati malo da se ovaj sistem uhoda ali kada ga svi savladaju i kada krene sve u normalnim okolnostima, bit ce nam svima znatno brze i lakse.. Kako smo vec naveli, obratite nam se za bilo koju vrstu pomoci ukoliko sta ne bude jasno u ovoj fazi..
Sretno i vidimo se uskoro u Mostaru!