Objave 402.ba

 Poštovani predstavnici medija ali i hobi fotografi i snimatelji,
u cilju što efikasnijeg rada i koordinacije, organizatori Šampionata/Otvorenog Prvenstva BiH odlučili su za sezonu 2014 izdati PRESS akreditacije na godišnjem nivou.
U cilju promocije sporta svaki prilog, foto ili video reportaža je dobro došla te iz tog razloga ne želimo praviti razliku između profesionalnih i hobi novinara, fotografa, reportera, snimatelja i sl.
Ipak, kako bi spriječili zloupotrebu beneficija i onima koji savjesno obavljaju svoj posao ne bi pravili smetnju na prostoru manifestacije određeni kriteriji moraju biti ispunjeni.
Za profesionalne medije, novinare, fotografe:
zahtjev za izdavanje godišnje PRESS akreditacije, dokaz o pripadnosti određenom mediju, količina traženih PRESS iskaznica, kontakt telefon i mail.
Za hobi fotografe,snimatelje i reportere sa kojima smo do sada već surađivali:
zahtjev za izdavanje godišnje PRESS akreditacije, količina traženih PRESS akreditacija, kontakt telefon i mail.
Za hobi fotografe, snimatelje i reportere sa kojima do sada nismo surađivali:
zahtjev za izdavanje godišnje PRESS akreditacije, link o do sada objavljenim fotografijama, snimcima, reportažama i sl, kontakt telefon i mail.
Na sve zahtjeve odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.
Zahtjeve slati na e-mail: press(at)402.ba sa naznakom 'PRESS AKREDITACIJA'.
U zavisnosti od dana prispijeća zahtjeva i trajanja obrade, akreditacije će biti dostavljene lično, poštom ili na prostoru održavanja prve manifestacije nakon obrade zahtjeva.
U skladu sa navedenim, neakreditovanom osoblju neće biti moguće odobriti pristup prostoru rezervisanom za akreditovane novinare, snimatelje, reportere i sl.
Za dodatne informacije stojimo rado na raspolaganju!
402.ba Team